Dar din dar ...



Pentru ca acest Craciun sa ne ajute sa intelegem adevaratul sens al vietii , sa intelegem ca unii oameni sunt mai buni decat noi , sau mai rai decat noi ... trebuie sa invatam sa ne iubim , sa ne iubim unii pe altii si sa iubim viata ...sa putem da valoare cuvintelor nerostite sau cuvintelor de multe ori gresit intelese...sa ne amintim de momentele fericite traite in acest an si chiar daca nu au fost multe, sa ne amintim ca Nasterea Domnului este una din cele mai frumoase trairi din viata noastra .

Fie ca de Craciun sa dispara rautatea, si sa aduca iubirea ce fiecare din noi o avem in suflet , este Darul oferit de Domnul fiecaruia din noi dinainte de a ne naste ...
Fie ca de Craciun sa dispara durerea, saracia, boala ...
Fie ca in acest Craciun sa uitam nemultumirile ce le avem si sa iertam pe toti ...sa ne aduca speranta, bucuria, iubirea si curajul de a spune "EU POT "
Va urez tuturor un Craciun pasnic si fericit, ( aaa ...si putin mai multa agitatie, in sensul bun al cuvantului, nu strica, pentru a reusi sa fim mai buni ) Trebuie sa credem in puterea Sufletului pentru a fi fericiti.

Craciun fericit tuturor, oriunde v-ati afla !


Commenti

Cioburi de suflet ha detto…
Craciun Fericit cu multa Pace si Lumina in sufletul tau frumos ,Alina!Multi pupici pentru tine!