Te regasesc

Da... te regasesc intre respiratii de timp, ce transforma colturile uitate in cuidate sensuri si respir prin tine soaptele calde de iubire, din nou cufundate in padurile verzi ale dorintelor, printre florile rosii ale pasiunii. Da... te regasesc acolo unde marea se uneste cu cerul in acel loc unde imposibilul devine posibil . Te regasesc,suflet drag si te strang la pieptul meu pentru a trai, pentru ca doar tu stii sa ma conduci printre strazile reci si ciudate ale acestei lumi. Si cand vom pasi discret pe aleile calde ale iubirii ii vom zambi cerului cantand impreuna balada iubirii implinite. Astept cu nerabdare sa se deschida fereastra lumii, sa privesc acel dans fara ritm si fara muzica, dar cu triluri si zambete de copii.

Commenti

Larisa ha detto…
Ai puterea de a deschide niste usi catre alte lumi si pentru ceilalti.Lumea in care vom fi alaturi de toti cei dragi.Iti multumesc suflet frumos!
Multumesc amandurora , pentru aprecieri ! Larisa, Puterea sta in Sufletul fiecaruia din noi. Trebuie doar sa vrem , sa credem si sa simtim !
angelo ha detto…
ORI DE CITE ORI APARE INSPIRATIA SI ENTUZIASMUL EXISTA O INFUZIE DE FORTA CREATIVA CARE DEPASESTE CU MULT CEEA CE E CAPABIL SA FACA O SINGURA PERSOANA...ESTI FOARTE CREATIVA SI MA GINDEAM DACA MA POTI AJUTA CU VERSURI ..STI UNEORI CINT LA PIAN..AS AVEA CEVA LUCRARI DAR NU MAI CUNOSC ASA DE BINE LIMBA ROMANA MA POTI AJUTA?
http://www.youtube.com/user/sdeci/videos
Tulburător clipul „Dor de România”! Prea puțin as putea exprima în cuvinte ceea ce am simțit privind, citind și ascultând tot ceea ce ai realizat! Nici nu știu dacă procedez corect adresându-mă la „per tu” Mi-ar face deosebita placere sa colaboram, nu știu în ce măsura pot fi de ajutor, ma simt mult inferioara fata de creațiile tale.